SHOK: Tifozi anglez futet në dhomën e lojtarëve

Një fans anglez është dërguar në dhomën e Jesse Lingard dhe Marcus Rashford pasi ishte maskuar si floktar.

loading...

Ai bisedoi plot 10 minuta me dy lojtarët e përfaqësueses angleze para se floktari i vërtet të shfaqej.

Skuadra angleze është duke qëndruar në Grove afër Watford nën mbikëqyrjen e rreptë të sigurimit para sfidës me Italinë në Wembley.

Skenat shfaqin atë duke trokitur në derë dhe duke thënë: “Servimi i dhomës. Z. Lingard.”

SHOK: Tifozi anglez futet në dhomën e lojtarëve SHOK: Tifozi anglez futet në dhomën e lojtarëve

Lingard e thëret: “Futu, futu dera është e hapur.”

Një burim thotë: “Lojtarët prisnin floktarin e tyre te zakonshëm dhe u shokuan kur panë atë.”

SHOK: Tifozi anglez futet në dhomën e lojtarëve