James Milner kyçet në Twitter, shpërthen rrjeti social

Një momentum që ndodhi në internet. James Milner kyçet në Twitter dhe postimi i tij i parë është sensacional që dërgoi të gjithë të famshmit të komentoj për këtë moment.

Në rast se ju keni qenë në kulmin e përdorimit të rrjeteve sociale vitet e fundit, Milner ka bërë një jetë relativisht të thjeshte duke u marr me punët e shtëpise. Kjo gjithsesi është një shaka e bërë nga lojtari pas hapjes së profilit të tij në Twitter.

Kjo ka sjell reagime të shumta nga shumë të famshëm e sigurisht nga një profil që bënte shaka me Milnerin. Ai shkruan: “E di se ke bërë punë të mirë kur dikush bërë një profil shaka për ty” duke iu referuar të vërtetit profil.

Harry Kane bënë shaka me Milner duke shkruar mesazh të fshehtë kinse të vdekurit u quan: “Zombiessss! Shumë !”

Ibra gjithashtu reagon për Milner duke shtyrë fansat e tij në garë me Milner: “Sonte do të shohim kush udhëheq me qytetin, pëlqe nëse na përkrah ne”

Dhe në fund sigurisht. Si mund të harroj ai? Ronney bënë hyrjen më fantastike ndonjëherë: “Tung rio a do të të mar në mëngjes pal”