LK dhe EL: Uefa shpall rregullat e reja

Lojtarët do të jenë në gjendje të përfaqësojnë dy klube të ndryshme në të njëjtën garë evropiane të kupës nga sezoni i ardhshëm, pasi Uefa ndryshoi rregullat e saj.

loading...

Siç është tani , nënshkrimet e janarit nuk mund të luajnë për një klub të dytë në Ligën e Kampionëve ose në Ligën e Evropës, nëse ato tashmë janë paraqitur në atë turne.

Një zëvendësues i katërt do të lejohet në kohën shtesë të nokauteve, ndërsa 12 zëvendësues mund të emërohen në finale.

Disa nga grupet e Ligës së Kampionëve do të fillojnë më herët - në orën 17:55 BST / GMT.