FA dënon Guardiolën për mbajtjen e lentës së verdhë

Menaxheri i Manchester City është dënuar nga FA me shumën e 20.000 funtave për shkak të mbajtjes së shiritit të verdhë në ndeshjet e fundit.

FA dënon mbështejtjen e Guardiolës për të burgosurit e Katalunjës për pamvarsi.

"Guardiola është dënuar me 20.000 funte dhe është dërguar paralajmërimi për sjelljen e tij në të ardhmen. Për shkak se lenta e verdhë then regullat e FA", thuhet në komunikatë.

Manchester City do të dërgoj ankesë, derisa Guardiola theksoi se do ta largoj lentën vetëm nëse klubi ia kërkon një gjë të till./ngasporti.com/