VIDEO: Do ti çante gjithë kokën, ndërhyrje brutale në ligën e Argjentinës

Liga e dytë e futbollit në Argjentinë ka sjell një ndër ndërhyrjet më brutale të të gjitha kohërave të parë ndonjëherë në terrene futbolli.

I njëjti ndodhi në ndeshjen mes skuadrave të Los Andres dhe Braun de Adore, në ligën e dytë të futbollit Argjentinas, ndërsa ndërhyrja e lojtari ishte direkt përjashtim nga loja edhe pse bashkëlojtarët pretendonin për ndërhyrje pa qëllim.

Pasojat e ndërhyrjes së lojtarit u vërejtën pas lojës ku me të vërtet duket tragjike.

VIDEO: Do ti çante gjithë kokën, ndërhyrje brutale në ligën e Argjentinës