Astori të jetoj në FIFA 18

Kapiteni i Fiorentinës vdiq në moshën 31 vjeçare në fillim të këtij muaji por ai do të jetë gjallë në video lojën më të populluar në botë.

EA Sports ka konfirmuar se Davide Astori do të jetë në FIFA 18.

Astori si të gjithë lojtarët rreth botës, ishte prezent në promovimin e fundit të FIFA-s, dhe EA Sports ka vendosur në konkluzion me klubin që ai të vazhdoj të jetë prezent në lojë.

“Komuniteti i FIFA-s, së bashku me botën e futbollit jemi të trishtuar me humbjen e Astorit,”

“Pas konkluzionit me klubin e Fiorentinës që nga vdekja e Astorit, me qëllim që në mënyrën më të mirë të kujtojmë atë, do të mirët vendimi i rradhës: Me kërkesën e klubit Davide Astori do të vazhdoj të jetë në skuadrën e Fiorentinës në FIFA.”

“Edhe një herë sinqerisht shprehim ngushëllimet tona tek familjarët, klubi i Fiorentinës dhe gjithë fansat rreth botës.” , thuhet në komunikatën e FIFA EA Sports.