Perez tregon se Force India është dobët në pakon e mesfushës

Sergio Perez beson se Force Indias i duhet një hap i mirë në startin e sezones së Formula 1, pasi që Meksikani ende nuk është i bindur në pakon e mesfushës tek skuadra Britanike.

Force India ka zgjedhur të testoj me një version të thjeshtë te makinës së saj të 2018, pasi që po përgaditet të prezantoj hapin e madh në garëe e Australisë.

Arsyeja për këtë është se skuadra nuk është në nivelin e njejtë me rivalët direkt të saj. Për këtë Persez u shpreh se : "Unë mendoj se ne na duhet një hap i mirë në nisjen e garës së parë dhe shpresoj që ajo do të vijë. Testet tona këto ditë jan irelevante sepse temperaturat janë shum të vogla në krahasim me garat që do të zhvillohen."

Më tej ai shtoi se kanë problem me pakot e makinës. "Tani nuk dua të gjykoj por mendimi im i sinqertë është se pako e mesfushës nuk është në nivelin e duhur por shpresojm ta regullojm. Pasi unë mendoj se nuk është me rëndësi si fillon por në çfar gjendje je ne Abu Dhabi. Do të presim e shohim." u shpreh Meksikani.