Ylli i NBA investon pjesë të pasurisë në klub basketbolli nga Gjermanija

Playmakeri i Atlanta Hawks dhe përfaqsuesës Gjermane, Dennis Schroder u bë pronar i klubit të basketbollit, Braunschweig. Skuadra momentalisht ndodhet në vendin e 12 të Bundesligës.

Ai vendosi përfitimet nga kariera e tij ti investoj në skuadrën e vendit ku ka lindur edhe atë vetëm në moshën 24-vjeçare.

Qëllimi i tij është që në të ardhmen të ndërtoj një skuadër të fortë dhe të respektueshme , e cila do zë vend në skuadrat më të mira në Gjermani